AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstünden atlamak

Kahve falında kedinin üstünden atlamak

Kahve falında kedinin üstünden atlamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, başarılarını arttıracağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında derenin üstünden atlamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstünden atlamak maddi olarak zarar edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak üzüntülerinin sona ereceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın üstünden atlamak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstünden atlamak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir