AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünden atlamak

Kahve falında su üstünden atlamak

Kahve falında su üstünden atlamak çıkılan yolculukların şans getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, artık rahat bir nefes alacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında su üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Kahve falında su üstünden atlamak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünden atlamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin üstünden atlamak çok büyük zorluklar atlatacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak huzur ve şifa bulacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir