AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı üstünden atlamak

Kahve falında kapı üstünden atlamak

Kahve falında kapı üstünden atlamak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, darlanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kapı üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kapı üstünden atlamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının üstünden atlamak onu isyan noktasına getireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün üstünden atlamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş üstünden atlamak istediği herşeye sahip olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak beklentilerinin yerine geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında çukur üstünden atlamak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan üstünden atlamak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telin üstünden atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir