AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin üstünden atlamak

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak bazı sırların açığa çıkacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, durulacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanların üstünden atlamak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak yalan söylemeye, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünden atlamak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir