AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının üstünden atlamak

Kahve falında kapının üstünden atlamak

Kahve falında kapının üstünden atlamak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, amaçlardan sapmaya, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Kahve falında kapının üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Kahve falında kapının üstünden atlamak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı üstünden atlamak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden atlamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ateş üstünden atlamak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üstünden atlamak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su üstünden atlamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak çok büyük atılımlar yapılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir