AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur üstünden atlamak

Kahve falında çukur üstünden atlamak

Kahve falında çukur üstünden atlamak amaçlarına ulaşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çukur üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukur üstünden atlamak işini büyüteceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çukur üzerinden atlamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çukurdan atlamak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çukurlardan atlamak derdin sona ereceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur atlamak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işarettir.

Kahve falında çukura atlamak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir