AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaların üstünden atlamak

Kahve falında arabaların üstünden atlamak

Kahve falında arabaların üstünden atlamak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının üstünden atlamak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında derenin üstünden atlamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak para sıkıntısının olmayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan üstünden atlamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanların üstünden atlamak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir