AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü boğa görmek

Kahve falında ölü boğa görmek

Kahve falında ölü boğa görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Kahve falında ölü boğa gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında ölü boğa görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret eder.

Kahve falında boğa güreşi görmek işindeki verimin artacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa boynuzu görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında boğa ve inek görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, bir konuda destek alacağına işaret eder.

Kahve falında boğa boğazlamak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa dana görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir