AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa boynuzu görmek

Kahve falında boğa boynuzu görmek

Kahve falında boğa boynuzu görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, elinin darlık görmeyeceğine, ona mutluluk getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa boynuzu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya yaratıcı işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında boynuzlu boğa görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında boğa boynuzu görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzunun çıktığını görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak bahtının güzelleşeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafa boynuz görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu fil görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir