AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa dana görmek

Kahve falında boğa dana görmek

Kahve falında boğa dana görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalettir.

Kahve falında boğa dana gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Kahve falında boğa dana görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok boğa görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına alamet eder.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine inanılır.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük boğa görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında boğa kovalamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kesmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri boğa görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir