AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa ve inek görmek

Kahve falında boğa ve inek görmek

Kahve falında boğa ve inek görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ticarete atılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, pek az kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında boğa ve inek gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Kahve falında boğa inek görmek buna rağmen kazanç getireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Kahve falında inek boğa görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ruhani önderlik yapacağına yorulur.

Kahve falında boğa ve inek görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek yada boğa görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında inek ve boğa görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bunalıma gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı boğa görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında boğa yılanı görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında boğa tutmak işlerinin sarpa saracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir