AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek yani babasına benzeyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kucağında olmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kucağına almak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini kucağına almak eşler arasında bir soğukluk olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir