AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kucağına almak

Kahve falında ölüyü kucağına almak

Kahve falında ölüyü kucağına almak işlerinin yolunda gideceğine, güzel günlere kavuşacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, çok üzüntü duyulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kucağına almak gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, güzel davetler alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini kucağına almak yardımının olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle kucaklaştığını görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kucağında olmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir