AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kucağında olmak

Kahve falında ölünün kucağında olmak

Kahve falında ölünün kucağında olmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, iş hayatında başarılı olmaya, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kucağında olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler mücadele ettiğiniz konularda ani değişiklikler ya da uyarlamalar yapılmasına neden olabilir.

Kahve falında ölü birini kucağına almak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucağına almak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle kucaklaştığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir