AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bebeği kucağa almak

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ortalığın karışacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kişinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kucağında olmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucağına almak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalettir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kucağına almak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir