AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağında bebek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kucağına almak sağlığının bozulmayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak yeni girişimlerde bulunacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle kucaklaştığını görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak riske atılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir