AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kucağına almak

Kahve falında ölü birini kucağına almak

Kahve falında ölü birini kucağına almak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ona özlemle sarılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini kucağına almak gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Kahve falında ölü birini kucağına almak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağında olmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucağına almak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yol yordam öğretileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir