AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin işediğini görmek

Kahve falında ölü birinin işediğini görmek

Kahve falında ölü birinin işediğini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, moralin bozulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin işediğini gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Kahve falında ölünün işediğini görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin işediğini görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının işediğini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye işediğini görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun işediğini görmek biraz olsun hafifleyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne işediğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun üzerine işediğini görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir