AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün işediğini görmek

Kahve falında ölünün işediğini görmek

Kahve falında ölünün işediğini görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yaşama isteğinin artacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün işediğini gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında ölünün işediğini görmek kişinin sıkıntıların artacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin işediğini görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun uzun işediğini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin işediğini görmek hep yerinde sayacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında üstüne işediğini görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında durmadan işediğini görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında eline işediğini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir