AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının işediğini görmek

Kahve falında kocasının işediğini görmek

Kahve falında kocasının işediğini görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının işediğini gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek zorluklarının kalmayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında kocasının işediğini görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın işediğini görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında durmadan işediğini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin işediğini görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının üzerinize işediğini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir