AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye işediğini görmek

Kahve falında bahçeye işediğini görmek

Kahve falında bahçeye işediğini görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye işediğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçeye işediğini görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında dolaba işediğini görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa işediğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek işediğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üstüne işediğini görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının işediğini görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin işediğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir