AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun işediğini görmek

Kahve falında çocuğunun işediğini görmek

Kahve falında çocuğunun işediğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun işediğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun üzerime işediğini görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun üzerine işediğini görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun işediğini görmek kişinin şifa bulacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir