AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun üzerine işediğini görmek

Kahve falında oğlunun üzerine işediğini görmek

Kahve falında oğlunun üzerine işediğini görmek para pul sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kafasının rahatlayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında oğlunun işediğini görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun üzerine işediğini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek onları koruyup kollayacağına, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında herkesin içinde işediğini görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, bir ömür olacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının altına işediğini görmek hak yolunu tutacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete işediğini görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Kahve falında işediği yeri temizlemek elini haramdan uzak tutacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının altına işediğini görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir