AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstünüze işediğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette işediğini görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kan işediğini görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin eline işediğini görmek inancından ödün vereceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun işediğini görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yatağa işediğini görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin üzerine işediğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir