AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne işediğini görmek

Kahve falında yüzüne işediğini görmek

Kahve falında yüzüne işediğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ticaret ehli olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne işediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne işediğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzüne işediğini görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yüzüne işediğini görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete işediğini görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün işediğini görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küvete işediğini görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir