AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin bağırdığını gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölüye bağırmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine bağırmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birine bağırmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bağırdığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulur.

Kahve falında ağlamak bağırmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir