AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün bağırdığını görmek

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Kahve falında ölünün bağırdığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine bağırmak yalnız kalmak isteyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüye bağırmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga etmek bağırmak işe giren herkesin kalkınacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine bağırmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırmak çığlık atmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin bağırdığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir