AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bağırdığını görmek

Kahve falında birinin bağırdığını görmek

Kahve falında birinin bağırdığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, dertlerin sonlanacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin bağırdığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında tanıdık birine bağırmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kendine bağırdığını görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında çok bağırmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öfkeyle bağırmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında öğretmene bağırmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında ağlamak ve bağırmak nazara geleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında babasının bağırdığını görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yarınlara bakacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanına bağırmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir