AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek

Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek

Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak bağırdığını gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında ağlayarak bağırmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulur.

Kahve falında şeytana bağırmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında herkese bağırmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin bağırdığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sinirle bağırmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet eder.

Kahve falında amcaya bağırmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir