AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bağırmak

Kahve falında ölüye bağırmak

Kahve falında ölüye bağırmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye bağırmak gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye bağırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında ölü birine bağırmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, çok hayırlı şeylere işarettir.

Kahve falında birinin size bağırdığını görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak çözümsüz sorunları olmayacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide bağırmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir