AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birine bağırmak

Kahve falında sevdiğin birine bağırmak

Kahve falında sevdiğin birine bağırmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birine bağırmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında sevdiğine bağırmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye bağırmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birine bağırmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında öfkeyle bağırmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında komşuya bağırmak bazen umutlarını yitireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sinirlenip bağırmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Kahve falında dağda bağırmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir