AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak bağırmak

Kahve falında ağlamak bağırmak

Kahve falında ağlamak bağırmak makbul olmayan işler yapacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlamak bağırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Kahve falında bağırmak ve ağlamak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamak bağırmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve bağırmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Kahve falında öğretmene bağırmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu birine bağırmak daha iyi anlaşır olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kıza bağırmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneye bağırdığını görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında bağırdığını görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir