AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine bağırmak

Kahve falında ölü birine bağırmak

Kahve falında ölü birine bağırmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, onu isyan noktasına getireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yiyip içeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine bağırmak gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Kahve falında ölüye bağırmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birine bağırmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek hayatının iyileşeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında bağırmak çağırmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kalabalığa bağırmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında haykırarak bağırmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına bağırdığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir