AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yatarken görmek

Kahve falında başkasını yatarken görmek

Kahve falında başkasını yatarken görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasını yatarken gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarda yattığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yan yatan gemi görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek tatsız durumların yaşanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle yattığını görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına inanılır.

Kahve falında yatan hasta görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatarak yemek yemek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir