AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocasını hastanede yatarken görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının hastanede yattığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı yatarken görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla yattığını görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının yattığını görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kocanla yattığını görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir