AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini yakmak

Kahve falında ölü birini yakmak

Kahve falında ölü birini yakmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini yakmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü yakmak kazançlarının gittikçe azalacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini yakmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye kına yakmak sıkıntı yükleneceğine, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yakmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüleri yakmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine kına yakmak zarar verici olaylar yaşanacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir