AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri yakmak

Kahve falında ölüleri yakmak

Kahve falında ölüleri yakmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, günlerini bunun için harcayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölüleri yakmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Kahve falında ölü yakmak mevki edineceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölüye kına yakmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini yakmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine kına yakmak büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü yakmak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanı yakmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir