AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ağıt yakmak

Kahve falında ölüye ağıt yakmak

Kahve falında ölüye ağıt yakmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak büyük bir kazanç elde edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ana baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ağıt yakan birini görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt söylemek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir