AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kına yakmak

Kahve falında ölüye kına yakmak

Kahve falında ölüye kına yakmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, evlatlarından hayır bulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye kına yakmak gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında ölüye kına yakmak kariyerinde atılım yapacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine kına yakmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında şaça kına yakmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında hastaya kına yakmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuca kına yakmak hak yolundan ayrılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına eline yakmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir