AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yakmak

Kahve falında ölü yakmak

Kahve falında ölü yakmak düşmanından uzak olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Kahve falında ölü yakmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Kahve falında ölüleri yakmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini yakmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanı yakmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü yakmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak bir anda yokluğa düşüleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kına yakmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kötü karakterli bir kadına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir