AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yakmak

Kahve falında ölüyü yakmak

Kahve falında ölüyü yakmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü yakmak gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında ölüyü yakmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak işsizlerin iş sahibi olacağına, büyük takdir toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanı yakmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye kına yakmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine kına yakmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini yakmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüleri yakmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir