AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, Allah’ın inayetini kazanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sarhoş bir erkek görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş erkek görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir