AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sarhoş görmek

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sarhoş gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sarhoş adam dövmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun sarhoş olduğunu görmek iş projelerinin gerçek olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek arkasından iyi konuşulacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir