AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara ekmek koymak

Kahve falında mezara ekmek koymak

Kahve falında mezara ekmek koymak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, tecrübe sahibi olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezara ekmek koymak gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Kahve falında mezara ekmek koymak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine ekmek koymak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çantaya ekmek koymak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşete ekmek koymak kendisine olan özgüveninin de artacağına, onların yaralarına merhem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara insan koymak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında canlı mezara koymak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında ölmeyen birini mezara koymak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir