AnaSayfa / Genel / Kahve falında felç kalmak

Kahve falında felç kalmak

Kahve falında felç kalmak büyük bir adım atılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza tabir olunur.

Kahve falında felç kalmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında felç kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını felçli görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında birini felç olarak görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında felçli kadın görmek güzel huylarını terk edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ağzı felç olmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı felç görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir