AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birine dokunmak

Kahve falında hamile birine dokunmak

Kahve falında hamile birine dokunmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerine çare bulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birine dokunmak gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Kahve falında hamile birine dokunmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında hamile karnına dokunmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak mallarının artacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kadına dokunmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbeğe dokunmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçaya dokunmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir