AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın kuyruğunu görmek

Kahve falında atın kuyruğunu görmek

Kahve falında atın kuyruğunu görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, en büyük acılarının dineceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Kahve falında at kuyruğu görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında at kuyruğu kesmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz at görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında atın kuyruğunu görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir