AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kuyruğu görmek

Kahve falında at kuyruğu görmek

Kahve falında at kuyruğu görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, işinden ve parasından olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında at kuyruğu görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz at görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret eder.

Kahve falında atın kuyruğunu görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir