AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz at görmek

Kahve falında kuyruksuz at görmek

Kahve falında kuyruksuz at görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, aydınlığa çıkılacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kuyruksuz at gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalettir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz at görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir