AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını at kuyruğu görmek

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek mal mülk sahibi olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın kuyruğunu görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir